Sosem csinált hasonlót, nem bántott senkit. Gyerekkorában ő védte azokat, akiket bántottak

P. László azonban csak a lélekvándorlásról szeretett volna beszélni a hétfői tárgyalási napon a Fővárosi Törvényszéken, ott, ahol apját és húgát hallgatták meg.

Hirdetés

Azonban Kalina József bíró azonban kijelentette, a lélekvándorlásról nem hajlandó meghallgatni a vádlottat. Megírtuk korábban, hogy márciusban minden hétfőn tárgyalják a Teréz körúti robbantás vádlottjának ügyét, Magyar Nemzet a mostani tárgyalásról azt írta, a vádlott testvére vallomása elején kijelentette, a merényletet nem a bátyja követte el. Ezt alátámasztó bizonyítékról nem tud, de ismeri a testvérét, ez alapján biztos benne, nem ő az elkövető.

„Sosem csinált hasonlót, nem bántott senkit. Gyerekkorában ő védte azokat, akiket bántottak” – mondta. Az apa ezzel szemben arról beszélt, fiát annak idején kifejezetten biztatni kellett, hogy ne féljen legalább saját magát megvédeni, ha bántják.

Szóba került P. László anyja is, a húg most azt mondta, édesanyjuk az elmúlt időszakban találkozóra hívta őt, ahol a bátyjáról kérdezősködött, hasonlóan, mint az ügyészség. A nő feltételezte, anyja a nyomozó hatóságnak dolgozik.

Abban az apa és a húg is egyetértettek, a P. László elleni terhelő bizonyítékokat odacsempészték, manipulálták. A testvér a rendőrségen tett vallomásában még arról is beszélt, hogy egy ismerőse szerint – és ezt a vélekedést ő is osztja – „Orbán rendezte meg” a pokolgépes robbantást. Az apa szerint a robbantás egyértelműen politikai hátterű volt, az áldozatokat és fiát mint bűnbakot is előre kiválasztották.

Később P. László még többször jelezte, hogy a lélekvándorlás tanáról értekezne, mert szerinte amiatt van itt.

Kövesse figyelemmel a témát Facebook oldalunkon