Fürdőjeggyel kárpótolnak

Fürdőjeggyel kárpótolja az önkormányzat a kerületben élő időseket a járvány miatt elmaradt egészségnapokért. A belépők a Szolidaritási Központban vehetők át.

Szász Károly idősügyi tanácsnok fürdőjegyről szóló javaslatát az önkormányzat humánterületért felelős alpolgármestere, Miyazaki Jun azonnal felkarolta, ennek köszönhetően a kezdeményezés célegyenesbe ért.

„Terézvárosban többéves tradíciónak számít nyaranta a szépkorúak számára a Széchenyi fürdőben megrendezett egészségnap. A kerületben élő, a koronavírus által legveszélyeztetettebb idősebb korosztályhoz tartozók egészségének megóvása érdekében úgy gondoltam, új, más formában kellene az időseket a jótékony hatású fürdőzéshez juttatni”

– tájékoztatta az önkormányzat lapuját  Szász Károly.

A jegyek szeptember 21-től a Szolidaritási központban (Szófia utca 7.) vehetők át nyitvatartási időben, lakcímkártyával. A jogosultság a 62. életév betöltésén és a terézvárosi állandó bejelentett lakcím igazolásán túl semmilyen más feltételhez nem kötött. Személyre szól, tehát háztartásonként többen is kérhetik. Ahogy a reklámokban szokták mondani, az akció a készlet erejéig tart: 500 belépő várja gazdáját.