Jótékony oroszlánok Terézvárosban

Közösség, összetartozás, szolgálat, értékteremtés, csapatmunka – ez az öt szó jellemzi leginkább Lions Clubok Magyarországi Szövetségének tevékenységét. A jószolgálati civil szervezet országos központját a terézvárosi Podmaniczky utcában fél évtizede adták át.
Hirdetés

Ágyi poloska irtás VI. kerület

A lionok az évforduló alkalmából rendezett ünnepségen megemlékeztek a Fehér bot napjáról, és sor került az idei Melvin Jones díjak átadására, valamint a békeposzter pályázat eredményhirdetésére is.
Gyűlölködés helyett szeretet

 

Wanatka Gabriella sokoldalú médiaszemélyiség, újságíró, asztrológus, könyvszerkesztő és lelkes Lions tag volt, akinek megannyi jó cél megvalósításáért áldozatos és kiemelkedő tevékenységét halála előtt, 2011-ben a magyarországi szövetség a szervezet legmagasabb kitüntetésével, Melvin Jones díjjal ismerte el. „Gabika hitt abban, hogy a jószolgálati tevékenységben erő van, hogy a gyűlölködés helyett békességre és szeretetre van szükség” – idézte fel Keys Mária, a Lions Clubok Magyarországi Szövetség kormányzója a központ névadójának alakját az ünnepségen.

 

A kormányzó hangsúlyozta: „Wanatka Gabriella embertársaiért végzett szolgálatában nagy jelentőségre tett szert. Életében értéket teremtett, hagyatékából jöhetett létre a központ, ami sokat tesz másokért.  Élete példaértékű és követendő mindannyiunk számára”.

Tovább lépek az önkormányzat oldalára elolvasni a teljes cikket