Hétvégi lezárások az Andrássy út egy részén

BKK – Budapesti Közlekedési Központ

Idén is megrendezik a Terézvárosi Fesztivált a VI. kerületben, ezért augusztus 26-án, pénteken 0:00-tól augusztus 28-án, vasárnap éjfélig lezárják az Andrássy utat az Izabella utca és a Kodály körönd között. A korlátozás érinti a közösségi közlekedést is.

A 105-ös, a 178-as és a 979-es autóbuszok mindkét irányban módosított útvonalon, az Izabella utcán és a Podmaniczky utcán közlekednek, a Hősök tere M, a Bajza utca M és a Kodály körönd M megállók helyett a 76-os trolibusz Ferdinánd híd (Izabella utca) megállójában, valamint a Dózsa György útnál létesített Honvédkórház (Hősök tere M) ideiglenes megállóhelyen állnak meg.  A 979A éjszakai járat pénteken és szombaton éjszaka a Hősök tere helyett csak az Oktogonig közlekedik.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

  • Szinte már csak ázsiai futár van a Woltnál
    by Budapest on 2024.04.24. at 17:39

    Laza fröccs – avagy a hatalom dőreségei Ez bizony tény. 90 %-uk Ázsiából jöttek, maszkot hordanak, arcuk szinte teljesen eltakarva, egy kukkot nem beszélnek magyarul. Reagáltak a futárok egy ma A Szinte már csak ázsiai futár van a Woltnál bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Szánalmas kommunikáció, már csak a „hajrára” telik
    by Budapest on 2024.04.23. at 13:45

    Laza fröccs – avagy a hatalom dőreségei A Fidesztől elég egy kétmondatos fizetett bejegyzés Szanditól és a követők azonnal elvégzik a kiadott utasítást. A másik oldal meg csak röhög rajta. A Szánalmas kommunikáció, már csak a „hajrára” telik bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Még sem az lesz, mint amit ígértek
    by Budapest on 2024.04.23. at 11:46

    Csaknem 8000 négyzetméter nagyságú új szakrendelő, 5600 négyzetméteres piac, valamint 5300 négyzetméternyi városháza, ezen kívül mélygarázs, közösségi tér és nem mellesleg rengeteg zöldfelület – a tervek szerint ilyen lesz Zugló A Még sem az lesz, mint amit ígértek bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Illetékes elvtárs 2.
    by Budapest on 2024.04.19. at 20:02

    Szárnyas Hangya Mint arról mi is beszámoltunk Koltai Róbert úgy vélte, hogy az ócsai polgármester miatt nem léphetett fel Ócsán. Ócsa polgármestere Facebook bejegyzésében reagált a gyanúsításra és kijelentette, hogy A Illetékes elvtárs 2. bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Az „illetékes elvtárs” nem kívánatos személy lett Ócsán
    by Budapest on 2024.04.19. at 07:20

    Szárnyas Hangya Koltai Róbert Jászai Mari-díjas érdemes művész rendező, filmrendező Halhatatlanok Társulatának Örökös tagja nem kívánatos személy lett Ócsán. Ócsán lett volna fellépése, de a helyi kiskirály a település polgármestere A Az „illetékes elvtárs” nem kívánatos személy lett Ócsán bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.