12 óra alatt elfogták a betörőket

A budapesti rendőröknek csupán fél nap kellett, hogy azonosítsák a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit. A két külföldi férfit őrizetbe vették, a több tízmillió forint értékben ellopott táskák, napszemüvegek és övek egy részét lefoglalták a nyomozók.

Autóval tolattak egy márkabolt kirakatába április 15-én 2 óra 30 perc körül Budapest VI. kerületében. A betört üvegen át táskákat, napszemüvegeket és öveket loptak el több tízmillió forint értékben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztálya ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást. Az aprólékos adatgyűjtés eredményeként 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket. Egyiküket, egy 56 éves montenegrói állampolgárságú férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói délután Terézvárosban, társát, egy szintén 56 éves horvát állampolgárságú férfit este Erzsébetvárosban fogták el. A lopott tárgyak nagy részét a rendőrök megtalálták és lefoglalták.


Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .