Budapest szívében nyitott üzletet a PENNY

A belváros egyik legforgalmasabb pontján, a Nyugati Pályaudvar közvetlen közelében nyitotta meg kilencedik budapesti üzletét a PENNY. A legújabb egység modern megjelenésével, kiváló minőségű és pénztárcabarát termékkínálatával kényelmes lehetőséget biztosít a bevásárlásra mind a környék lakóinak, mind az ingázók és turisták számára.

Budapest egyik központi helyszínén, a Szent István körút 30. szám alatt található üzlet 22 fő részére biztosít állandó és stabil munkalehetőséget. 2023-ban a diszkontlánc összes egysége arculatváltáson ment keresztül, így a legújabb PENNY-t is ennek megfelelően alakították ki, a vállalat fenntarthatósági céljait és a vásárlók igényeit is szem előtt tartva.

Ilyen kedvezményekkel várják a leendő vásárlókat

Szokás szerint az adott szezonnak megfelelő promóciókat szervez a PENNY, hétről-hétre frissülő ajánlatokkal, hűségprogramokkal, valamint további PENNY kártyával és applikáción keresztül elérhető akciókkal készül. Nem lesz ez másként a legújabb üzletükben sem; kezdeményezéseikkel céljuk vásárlóik támogatása az egészségesebb és gazdaságosabb döntések meghozatalában.