Karácsonyi ünnepség a Vázsonyiban

Hagyományaik szerint advent utolsó hetében, december 18-án karácsonyi ünnepséget tartottak a Vázsonyi Vilmos Idősek Otthonában.

Az intézmény vezetése nagy gondot fordít arra, hogy az ünnepek kiemelkedjenek a hétköznapok sorából. Minden esztendőben, amint advent havába lépünk, az előtértől kezdve a társalgón át a nagyteremig mindent gyönyörűen feldíszítenek, az egész épületet átjárja a karácsonyváró hangulat. A karácsonyi ünnepségen az idén is megtelt az otthon nagyterme, és – eleget téve a szíves invitálásnak – az idősekkel közösen ünnepelt Soproni Tamás, Terézváros polgármestere, valamint Miyazaki Jun humán területért felelős alpolgármester is.

Köszöntőjében Soproni Tamás felidézte a Vázsonyiban élő, kilencvenesztendőnyi élettapasztalattal kiérlelt idős ember szavait, ami szerint az életben a legfontosabb a család, a szeretet, no meg az egészség. Karácsony és az új esztendő közeledtével mit is kívánhatna mást az ember, mint azt, hogy az ünnepeket és a következő évet mindenki szeretetben, jó egészségben élje meg – tette hozzá.

Folytatás az önkormányzat hivatalos oldalán