Jó ütemben halad a Szent Margit Rendelőintézet részleges felújítása

Jó ütemben halad a Vörösvári úti Szent Margit Rendelőintézet felújításának, energetikai korszerűsítésének első üteme. Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is megtekintette a beruházás jelenlegi állását.

Az Egészséges Budapest Program keretén belül, több mint egymilliárd forintból újul meg az épület. A tervek szerint 2023 végéig tart a felújítás kivitelezése, amely során olyan fejlesztések valósulnak meg, amelyek optimalizálják az intézmény működésének gazdaságosságát, energiafelhasználását, valamint karbantartás jellegű munkálatokat kiviteleznek.

Legklímabarátabb kerületként törekedünk intézményeink energetikai korszerűsítésére, ezért nyílászárócserére, automata szellőzők beépítésére, a várótermek klimatizálására, egyes részeken hővisszaverő fóliázásra és napelemek elhelyezésére is sor kerül a fejlesztés részeként.

A rendelőkben és várókban az informatikai és a beteghívó rendszert érintő munkák zajlanak, illetve egyes helyiségeket kifestenek a régi, korszerűtlen lifteket kicserélik és a nyílászárók cseréjéhez kapcsolódó faljavítások is a beruházás részét képezik.

Az intézmény a fejlesztés alatt is működik, azonban változásokra lehet számítani az egyes rendeléseken. A szakrendelések tekintetében a Szent Margit Rendelőintézet honlapja nyújt bővebb tájékoztatást. A felújítással járó kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! A fejlesztéssel célunk, hogy növeljük a rendelőintézet pácienseinek és dolgozóinak komfortérzetét, ezzel is hozzájárulva a rendelések gördülékenységéhez, minőségi működéséhez.

A Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti telephelyén várhatóan február 13-ig szünetel a rendelés a III. emelet felnőtt fogászati rendelőiben, a 311., 312., 313., 314. rendelőkben.

Ezeken a rendeléseken a felújítás időszaka alatt az alábbi intézmény látja el a felnőtt fogászat ambuláns vizsgálatait és beavatkozásait:

Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet

Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

https://semmelweis.hu/fszoi/

Helyszín: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 40.

betegfelvétel: földszint 8-9.
alapellátás: földszint 10.

Hétköznap
8.00-13.00 óráig
14.00-19.00 óráig