A csalók Angliában kerültek rendőrkézre

Újabb „unokázós csalókat” fogott el a rendőrség, ezúttal .Angliában akadtak a nyomukra.

2021. április 22-én az Egyesült Királyság bűnüldöző szervei Angliában elfogták a 32 éves L. Attila Norbertet és párját, a 33 éves H. Anasztáziát, akikkel szemben bűnszervezetben elkövetett csalás és pénzmosás bűncselekmények elkövetése miatt több hatóság bocsátott ki európai és nemzetközi elfogatóparancsot.

Szponzorált tartalom

  • Innováció az ágyi poloska irtásban
    by mrhalyog on 2021.03.25. at 23:38

    Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!). A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen. A … Olvass tovább A Innováció az ágyi poloska irtásban bejegyzés először agyipoloskairtasbudapest.hu-én jelent meg.

A páros az Egyesült Királyságból irányított unokás csalásokra szakosodott bűnszervezethez tartozott, abban meghatározó szerepet játszottak. Az időskorú sértetteket L. Attila Norbert hívta fel telefonon külföldi hívószámokról, magát egy hatósági személynek, általában rendőrnek vagy mentőtisztnek adta ki, és egy hozzátartozójuk által okozott balesetre hivatkozva pénzt kért. Az így kicsalt pénzért a Magyarországon tartózkodó családtagjaik által beszervezett futárokat küldték.

L. Attila Norbert és H. Anasztázia tartózkodási helyét a korábban elfogott unokázós csalókhoz hasonlóan, az Egyesült Királyság bűnüldöző szervei, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési osztályával együttműködve azonosították, majd összehangolt rendőri akció keretében elfogták. Az elfogás pillanatában szintén a kérdéses lakásban tartózkodott a 28 éves H. Cintia, akivel szemben csalás bűntettének elkövetése miatt szintén európai és nemzetközi elfogatóparancs került kibocsátásra.

Mindhárom ember kiadatásáról később döntenek.

További hírek a témában