COVID osztályon szurkált a beteg

Egy terézvárosi kórházban egy sebészeti ollóval többször arcon és mellkason szúrt egy másik beteget egy Covid-osztályon ápolt férfi szombaton 17 óra körül – írja a police.hu.

Szponzorált tartalom

  • Ingatlanközvetítés
    by APEV on 2024.03.11. at 13:23

    Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és az ingatlaneladás mindig fontos döntést jelent a tulajdonosok számára. Egy jól megtervezett és kivitelezett eladási folyamat nemcsak hogy növeli […]

agyipoloskairtasbudapest.hu ágyi poloska irtás budapest

  • Innováció az ágyi poloska irtásban
    by mrhalyog on 2021.03.25. at 23:38

    Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!). A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen. A … Olvass tovább A Innováció az ágyi poloska irtásban bejegyzés először agyipoloskairtasbudapest.hu-én jelent meg.

A megtámadott asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi kirohant az osztályról, a biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de őt is megsebezte a kezén.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy VI. kerületi kórházban egy sebészeti ollóval többször arcon és mellkason szúrt egy másik beteget egy COVID osztályon ápolt férfi 2021. március 13-án 17 óra körül. A megtámadott asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi kirohant az osztályról, a biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de őt is megsebezte a kezén. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a kórház udvarán elfogták a 37 éves, kínai állampolgárságú támadót.

Az intézkedő rendőrök egészségügyi védőfelszerelést viseltek. A bűncselekmény körülményeit a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet gyanúja miatt elrendelt eljárás keretében vizsgálja. ​